ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιατι να αγοράσω Air Cooler αντί κλιματιστικό

Featured Γιατι να αγοράσω Air Cooler αντί κλιματιστικό

To καλοκαίρι έρχεται και όλοι ψάχνουμε τους οικονομικότερους τρόπους να δροσιστούμε.

Η δροσιά το καλοκαίρι, τόσο στο σπίτι, όσο και στον χώρο εργασίας μας είναι αρκετά απαραίτητη ανάγκη. H αφόρητη ζέστη δεν αντέχεται.

Έτσι, λοιπόν, εμείς σας παρουσιάζουμε, τον πιο φυσικό και οικονομικό τρόπο για να δροσιζόμαστε, που δεν είναι άλλος από το Air Cooler. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα air cooler μπορεί να γίνει ο τέλειος «σύντροφός» μας τους θερινούς μήνες, λόγω της δυνατότητάς του να διατηρεί μια άνετη κι ομοιόμορφη θερμοκρασία στον χώρο μας.

air cooler home evaporative air cooler 1

 

Air cooler (evaporative air cooler)

Τι είναι και πως λειτουργεί?

Τα συστήματα δροσισμού εξατμιστικής λειτουργίας AIR COOLER της www.smart-solutions.gr χρησιμοποιώντας το νερό ως ψυκτικό μέσο (αρχή εξάτμισης),μειώνουν οικολογικά τη θερμοκρασία του χώρου έως και -10 βαθμούς κελσίου.

Τα AIR COOLER χρησιμοποιούν ειδικά βρεχόμενα φίλτρα καθαρισμού αέρα.Επίσης πολλα μοντέλα διαθέτουν λειτουργία ιονισμού για υγιεινό περιβάλλον. Η εγκατάσταση τους είναι απλή και δεν διαθέτει εξωτερική μονάδα.Η κατανάλωση ρεύματος είναι χαμηλή για παράδειγμα υπάρχουν μοντέλα AIR COOLER στην αγορά από150w έως 300w.Έχουν ρόδες για εύκολη μετακίνηση και δεξαμενή πλήρωσης νερού μεγάλης χωρικοτικότητας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο ύδρευσης.

  • Πιο συγκεκριμένα, το air cooler ,διαθέτει δεξαμενή νερού, χρησιμοποιεί μια αντλία η οποία κυκλοφορεί το νερό για να βρέχει συνεχώς   τα ειδικά πάνελ δροσισμού της μονάδας. Ο θερμός και βρώμικος αέρας περνά μέσα από τα βρεγμένα πάνελ καθαρίζεται,(φιλτράρεται).Τη συνέχεια αναλαμβάνει ο  ανεμιστήρας, διαχέοντας τον καθαρό και δροσερό αέρα στο χώρο. Με αυτό τον τρόπο έχουμε έναν υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα ψύξης. Η ανακύκλωση του αέρα είναι συνεχής, το aircooler απορροφά τον υπάρχοντα θερμό και βρώμικο αέρα και αφού   τον φιλτράρει και τον κρυώσει τον διαχέει στο χώρο, αυτή η διαδικασία συνεχίζεται αδιάλειπτα,γι’αυτό συνιστάται να διατηρούμε ανοικτό κάποιο παράθυρο, ώστε να έχουμε συνεχόμενη ροή φρέσκου αέρα.

Γιατί να επιλέξεις Air cooler;

Αρχικά, να τονίσουμε ότι τα air coolers δεν έρχονται για ν’ «ανταγωνιστούν» τα κλιματιστικά. Τα κλιματιστικά για να αποδόσουν απαιτούν απόλυτα κλειστό χώρο, για να μην διαφεύγει η ψύξη. Στον αντίποδα τα aircooler αποδίδουν καλύτερα με ανοικτά παράθυρα η μπαλκονόπορτες. Τι ομορφότερο, το καλοκαίρι και δροσιά να έχουμε και ανοικτά. Η τελική απόφαση έχει να κάνει με τις ανάγκες και απόψεις του καθενός. Το πώς θέλεις να ζεις, παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με το σύστημα ψύξης που θα επιλέξεις. Αν αντέχεις να ζεις σε θεόκλειστους χώρους, ώστε να μην διαφεύγει η ψύξη, τότε επιλέγεις κλιματιστικό. Αν θέλεις δροσιά σαν να είσαι στην εξοχή η δίπλα στην θάλασσα με φρέσκο καθαρό και δροσερό αέρα τότε επιλέγεις aircooler.

Oφέλη που μπορεί να προσφέρει ένα σύστημα Aircooler:

1)  Η πιο οικονομική λύση!!!

Εκτός του ότι αποτελούν οικονομικότερη λύση, ως προς το κόστος αγοράς.Τα air coolers καταναλώνουν και πολύ λιγότερη ενέργεια. Αυτό συμβαίνει -κυρίως- γιατί περιλαμβάνουν μονάχα δύο βασικούς μηχανισμούς που απαιτούν ισχύ, τον ανεμιστήρα και την αντλία νερού. Έτσι, με κατανάλωση ενέργειας να περιορίζεται σε ελάχιστα Watt, μειώνεις σημαντικά τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Το aircooler σε σχέση με το κλιματιστικό καταναλώνει 80%-90% λιγότερο ρεύμα.

2) Είναι φορητό

Tα air coolers είναι φορητά και δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτούν καμία μόνιμη σύνδεση και μπορείς να τα μετακινήσεις από δωμάτιο σε δωμάτιο, στη βεράντα, στον κήπο ή οπουδήποτε τα χρειάζεσαι περισσότερο, χωρίς δυσκολία. Μάλιστα, όλα τα φορητά air coolers είναι εφοδιασμένα με ροδάκια για να τα μεταφέρεις εύκολα.

 

3) Δροσιά διαρκείας

Το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να δημιουργήσεις το μικρό, προσωπικό σου «παράδεισο» μέσα στο σπίτι στη βεράντα η στην αυλή και να νιώθεις σαν στην εξοχή. Ενα air cooler μπορεί να σε βοηθήσει να το πετύχεις αυτό. Γενικά, λόγω της εξατμιστικής τους λειτουργίας, τα 

air coolers έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν μια άνετη κι ομοιόμορφη θερμοκρασία στο χώρο. Επιπλέον, γεμίζοντας μια φορά τη δεξαμενή νερού, μπορείς ν’ απολαύσεις έως και πάνω από 15 ώρες δροσιάς χωρίς αναπλήρωση. Τα επαγγελματικά air coolers διαθέτουν αυτόνομη τροφοδοσία νερού, ώστε να μην χρειαστεί να ασχολείστε με το γέμισμα της δεξαμενής.

4)Δίνει αέρα φρεσκάδας στο χώρο

Τα air coolers φροντίζουν και για την υγρασία στον αέρα, δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα και είναι ιδανική λύση δροσισμού για όσους αντιμετωπίζουν ορισμένα θέματα υγείας, όπως ρινικές λοιμώξεις, ρινορραγίες, ερεθισμούς ματιών και δέρματος, αλλεργίες άσθμα κ.λπ.

5)Είναι φιλικό προς το περιβάλλον

Εκτός από την προσωπική μας υγεία, τα air coolers είναι ιδανικά και για το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιούν ως ψυκτικό μέσο το νερό και όχι τοξικές χημικές ουσίες(ψυκτικά υγρά) που είναι βλαβερές για το περιβάλλον. Λειτουργούν με τα παράθυρα του δωματίου ανοιχτά για να «φέρνουν» ένα σταθερό ρεύμα εξωτερικού αέρα που ανανεώνει με φυσικό τρόπο τον αέρα μέσα στο χώρο σου.

6) Λειτουργεί και σαν υγραντήρας

Η λειτουργία του air cooler και ως υγραντήρας, σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μια καθαρή και φυσική ατμόσφαιρα στο χώρο σου, που είναι δροσερή αλλά όχι ξηρή, δίνοντας σου την δυνατότητα να διατηρείς την θερμοκρασία του χώρου σου σε ιδανικό επίπεδο άνεσης.

Τα περισσότερα μοντέλα aircooler διαθέτουν και ιονιστή για απόλυτο υγιεινό περιβάλλον.

Όλα τα μοντέλα air cooler διαθέτουν

Τηλεχειριστήριο:

Όπως και στα κλιματιστικά, το τηλεχειριστήριο σου επιτρέπει να ενεργοποιείς την επιθυμητή λειτουργία, αλλά και να ρυθμίζεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα από απόσταση.

 

7)Ταχύτητες ανεμιστήρα:

Κάθε air cooler νέας γενιάς διαθέτει τουλάχιστον τρεις ταχύτητες λειτουργίας για να ρυθμίσεις την ψύξη σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Αλλά και τρεις διαφορετικούς τρόπους πνοής του αέρα .1).Συνεχή φυσιολογική ροή. 2). Φυσική διακοπτόμενη ροή ,όπως συμβαίνει στη φύση. 3.Λειτουργεία ύπνου. Μπορείς ν' αλλάξεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα -χρησιμοποιώντας το σχετικό πλήκτρο- σε χαμηλή, μεσαία, ή υψηλή ταχύτητα. Επιλέγοντας και τον τρόπο ροής του αέρα και όχι μόνο την ένταση.

Βρείτε σε μας www.smart-solutions.gr πολλά μοντέλα air coolers

Πολύ μικρά για χρήση πάνω στο γραφείο σας, λίγο μεγαλύτερα για ένα δωμάτιο αλλά και σε όλα τα μεγέθη, για κάθε χώρο εσωτερικό η εξωτερικό. Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η χρήση τους σε μεγάλους ημίκλειστους και ανοικτούς χώρους

(καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία,beach bars ),αλλά επίσης μπορούν να δροσίσουν το σπίτι μας, την βεράντα μας, το κιόσκι στον κήπο μας, όπως και κάθε επαγγελματικό χώρο (γραφείο, κατάστημα, συνεργείο, βιοτεχνία).

air cooler professional 10.000m3

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ AIR COOLER

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ AIR COOLER


Σε μας θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα air coolers. Γεγονός που εγγυάται την σωστή επιλογή μοντέλου για τον δικό σας χώρο.

Ρωτήστε μας 231044377 email: smart-solutions.gr

θα μας βρείτε επίσης στο FACEBOOK https://www.facebook.com/SmartSolutionsinfrared

Last modified onΠέμπτη, 14 Απριλίου 2022 15:19

Social Media

 H ΕΤΑΙΡΙΑ Εταιρικό site της SMART SOLUTIONS
 ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Eπικοινώνησε μαζί μας 2310 44 37 77