ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα www.smart-solutions.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία «Σαμαλέκη Μιχ. Παναγιώτα» και τον διακριτικό τίτλο «SmartSolutions» (ΑΦΜ 145957619, ΔΟΥ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Μουρουζιδών 6-8.

Η «SmartSolutions» καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop σηματοδοτείται η έναρξη μίας μορφής προηγμένης επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες της. Το e-shop που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρει η «SmartSolutions» σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το e-shop, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Η «SmartSolutions» στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με την συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Είναι υποχρέωσή της «SmartSolutions», ο πελάτης να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος πάνω στα ακόλουθα θέματα:

Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της «SmartSolutions» για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω PayPal ή/και κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεώς της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Τα προσωπικά στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

Β. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H ιστοσελίδα www.smart-solutions.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της κάρτας σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Γ. ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Δ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

Την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.smart-solutions.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Με κατάθεση σε έναν από τους διαθέσιμους λογαριασμούς τραπέζης:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
IBANGR23 0172 2200 0052 2005 9333 320
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
Αριθμός λογαριασμού:5220.059333.320

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:
IBANGR750 2601 3900 00380 200 60 9862
SWIFT-BIC: EFGBGRAA
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0139.38.0200609862

Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Μεταφορική εταιρεία

Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας με την παράδοσης της παραγγελίας σας.

Με παραλαβή από το κατάστημα

Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας

Με πληρωμή μέσω PayPal

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%), ενώ το www.smart-solutions.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ε. ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα δωρεάν μέσω της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (ή ΑCS) εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Για τις παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Για αγορές άνω των 100 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.

Για αγορές κάτω των 100 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 12 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για την απλή αποστολή (6-7 ημέρες) και 18 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για την ταχεία αποστολή (2-3 μέρες).

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν εγγύηση από 2 χρόνια και άνω ανάλογα με τον κατασκευαστή. Η smart-solutions.gr εγγυάται να προωθήσει προς επισκευή τις βλάβες που προκλήθηκαν από ατέλειες στην κατασκευή και να προβεί προς αντικατάσταση του προϊόντος αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα πουλήθηκαν με Τιμολόγιο, και είναι δεκτή η επιστροφή τους, θα πρέπει να κοπεί δελτίο επιστροφής με ένδειξη "προς επιστροφή". Απαραίτητη και πάλι είναι η συνοδεία ολόκληρης της συσκευασίας και των παρελκόμενων. Πιστωτικό τιμολόγιο θα εκδίδεται μετά από τον σχολαστικό έλεγχο του προϊόντος από το τεχνικό μας τμήμα. Εάν το προϊόν προς επιστροφή δεν πλήρη τις προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Εγγύηση συμβατότητας με λοιπές συσκευές δεν μπορεί να εγγυηθεί λόγω πολυπλοκότητας. Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα προϊόντα μας είναι αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ελεγχθούν από εμάς συμβατότητες με κάθε άλλη συσκευή. Μπορεί απλά να αναφερθεί η από εμπειρία μας συμβατότητα σε συγκεκριμένες μόνο περιπτώσεις και με επιφύλαξη.

Προσοχή! Κανένα εξωτερικό τροφοδοτικό συσκευής (ακόμα κι αν περιλαμβάνεται στην συσκευασία αγοράς του) δεν καλύπτεται από εγγύηση!

* ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ.

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν:

  • Από κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση, κτύπημα, πτώση της συσκευής έκθεσης σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας, ρίψης υγρών και διαρροές οξέων των μπαταριών.
  • Από λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, μεταβολές της τάσης του ηλεκτρικού δικτύου, και για κάθε χρήση τροφοδοτικών, πέραν αυτών που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής για κάθε συγκεκριμένο προϊόν.
  • Από οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής μηχανήματος σε εργαστήριο ή τεχνικό εκτός της smart-solutions.gr, για κάθε περίπτωση που ο αριθμός κατασκευής της συσκευής (serial number) ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αλλαχθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
  • Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των προς επισκευή μηχανημάτων, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μεταφορικές εταιρείες που κάνουν κατ' οίκον παράδοση στην έδρα μας.

Η εγγύηση δεν καλύπτει επίσης τις μπαταρίες που πιθανόν να περιέχονται στην συσκευασία.

Το κόστος των αποστολών προς εμάς και προς εσάς (σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος) επιβαρύνει τον πελάτη.

ΣΤ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 1 ώρα απο την πραγματοποίηση της.

Μετά το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η εταιρεία παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία. Έπειτα μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα προϊόντα που βρίσκονται στην www.smart-solutions.gr.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για την επιθυμία σας να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε αποστείλετε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η «SmartSolutions» θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

Social Media

 H ΕΤΑΙΡΙΑ Εταιρικό site της SMART SOLUTIONS
 ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Eπικοινώνησε μαζί μας 2310 44 37 77