ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

   Η εταιρία μας Smart Solutions (έξυπνες λύσεις ) δραστηριοποιείται από   το 2012 στο χώρο της υπέρυθρης θέρμανσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Στόχος, φιλοσοφία και   στρατηγική   μας είναι η συνεχής  εξεύρεση, smart λύσεων για τους  πελάτες μας.

Η μακρόχρονη ενασχόληση μας με την υπέρυθρη θέρμανση  μας απέδειξε ότι είναι, ο πιο ιδανικός τρόπος θέρμανσης όχι μόνο λόγω της οικονομίας στην κατανάλωση ρεύματος αλλά και για τα πολλαπλά οφέλη ,που προσφέρει.

Η υπέρυθρη θέρμανση μιμείται το φυσικό τρόπο που θερμαίνει ο ήλιος. Θερμαίνει δηλαδή απευθείας το σώμα μας και τα δομικά υλικά. Έτσι επιτυγχάνεται μια ομοιόμορφη θερμοκρασία στο χώρο. Δεν χρησιμοποιεί τον αέρα σαν μέσο μετάδοσης, έτσι δεν καταναλώνει οξυγόνο και έχουμε ανύπαρκτο στροβιλισμό σκόνης. Θερμαίνοντας απευθείας τοίχους και πάτωμα εξαφανίζει υγρασία και μούχλα. Όλα αυτά και πολλά άλλα πλεονεκτήματα, όπως το ότι δρά ευεργετικά στο σώμα μας, καθιστούν την υπέρυθρη θέρμανση την καλύτερη επιλογή για θέρμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η εταιρεία μας εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά μια μεγάλη γκάμα υπέρυθρων θερμαντικών. Στην εμπορική μας διαδρομή συναντήσαμε την Veito ένα δυνατό brand name με μια καταπληκτική σειρά θερμαντικών από αθρακονήματα για εξωτερικούς χώρους αλλά και μια εξίσου υπέροχη σειρά οικιακών θερμαντικών και ταχυθερμαντήρων.

Για εσωτερικούς χώρους ξεχωρίσαμε και προτείνουμε. Τα warmy orion (γυάλινα υπέρυθρα θερμαντικά) & τα warmy silver.Ποιοτικά υπέρυθρα ,ρώσικης τεχνολογίας αιχμής, που προσδίδουν μια αίσθηση υπέροχης ζεστασιάς και πολυτέλειας στο χώρο .Λόγω του αξεπέραστου Design, που διαθέτουν.

Στη Smart Solutions , Στόχος μας είναι να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη μας. Εστιάζοντας στις λεπτομέρειες προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση, σε κάθε πελάτη ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Στεκόμαστε δίπλα στον Πελάτη, όχι μόνο στη διάρκεια της μακρόχρονης εγγύησης που προσφέρουμε ,αλλά για πάντα.

Η Smart Solutions σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά αναζητά συνεχώς νέα προϊόντα και τις πιο έξυπνες λύσεις που αξίζουν στούς πελάτες μας.

Social Media

 H ΕΤΑΙΡΙΑ Εταιρικό site της SMART SOLUTIONS
 ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Eπικοινώνησε μαζί μας 2310 44 37 77